Seker.fforum.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Seker.fforum.biz

AnasayfaAnasayfa  Son KonularSon Konular  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

İsmail yk Fun Clup

YazarMesaj
ZaLiM
Süper Mod.
Süper Mod.
ZaLiM

Kadın
İş/Hobiler : admin-sekerf.forum.biz
Lakap : papatya

İsmail yk Fun Clup Empty
MesajKonu: İsmail yk Fun Clup   İsmail yk Fun Clup Icon_minitime1Paz Eyl. 14, 2008 4:06 am

İsmail YK Kimdir..?

İSMAİL-YK, 5 kardeşin en küçüğü olarak günün sabah saat beşinde dünyaya gelir. Doğduğunda kardeşlerin hepsi müzikle ilgenmektedir. O da onlara katılıp onlardan çok şey öğrenerek müziğin gerçek sesini hisseder. O zamanlar bile okulda, sahnede her yerde içinden geldiği gibi davranır, şarkilar okur. Lise mezunu olduktan sonra kendisini tamamıyla müziğe verir ve Yurtseven Kardeşler desteğiyle ilk solo albümü “Şappur Şuppur” ile Türkiye piyasasına bomba gibi düşer.

Ayrı bir albüm yapmasının nedenidirDinamikliği ve kafasında oluşturup, müzik dünyasına kazandıracağı farklı projeleri nedeniyle, Yurtseven Kardeşler ilk teklifi kendi aralarında anlaşarak İSMAİL-YK´ya sunarlar ve bu teklif İSMAİL-YK tarafından kabul edilir. Ayrıca bu teklif, kardeşlerin birbirlerine olan bağlılıklarını da göstermektedir.İSMAİL-YK, Türkiye´ye biraz daha farklı, gerek müziğiyle, gerek giyimiyle, gerek showuyla, gerek sahnesiyle türk müzik dünyasına ayrı bir renk katmıştır. Türkiye´de böyle bir boşluğu doldurmak için tüm ekibiyle birlikte üç buçuk yıl yoğun bir şekilde, büyük çaba sarf etmiştir. Bu boşluğu doldurmak ise, İSMAİL-YK´nın büyük HEDEFİYDİ ! Verdiği bu emeğin karşılığını 2004 yılında AVRUPA MÜZİK etiketiyle sunulan “Şappur Şuppur” albümün satışı nedeniyle 2005 yılında MÜYAP tarafından ödüllendirilmesiyle alır.
Albümleri:
2004 -”ŞAPPUR ŞUPPUR” -AVRUPA MÜZİK 2006 -”BOMBABOMBA.COM” -AVRUPA MÜZİK

İsmail yk Fun Clup Ismailyk2oc4gb9

İsmail Yk'nin birbirinden güzel fotoları

İsmail yk Fun Clup 04cz2
İsmail yk Fun Clup Ismailykzj5

İsmail yk Fun Clup 4
İsmail yk Fun Clup Ismail_yk_yeni1

ELVEDA

Çok değiştin sen sevgilim
Ayrılığı söyler dilin
Yarım kaldı bu aşkımız
Sızlıyorum yanar içim
Karar verdim ben... Herşey bitti

Gideceğim buralardan artık elveda
Son kez sarılayım boynuna
Seviyorum seni ama dönmem bir daha
Yüreğim sızlıyor elveda

Yıllar boyu aramıştım
Seviyorsun çok sanmıştım
Çok değiştin sen sevgilim
Bilsen nasıl bağlanmıştım
Karar verdim ben ...Herşey bitti

İsmail YK - Nerdesin

yürüdügün yollarda yürüyeyim
yalvaririm birak ben geleyim

canimi iste feda edeyim

olmaz sensiz olmaz
asla can dayanmaz
olmaz sensiz olmaz
asla can dayanmaz

nerdesin beni unutsun demissin
nerdesin bunu sen diyemezsin
nerdesin seni unutmak kolay mi
beni bagirtmak kolay mi
söyle nerdesin

yürüdügüm yollar bitmiyor
anlatamam kalbim cok aciyor
senin icin bir can ölüyor
söylesen ah nerdesin

beni bagirtmak kolay mi
söyle nerdesin

BiR DAHA BENi ARAMA SORMA UNUT GiTSiN HERSEY BURADA BiTSiN DiYE YAZMISSIN SONRA HERSEYiNi ALIP KAYBOLMUSSUN AMA, AMA BiR SEY UNUTMUSSUN UNUTTUGUN SENi DUVARLARA YAZMIS UNUTTUGUN SENi KENDiNE YAZMIS UNUTTUGUN SiMDi SORUYOR SANA SENi UNUTMAK KOLAY MI BENi BÖYLE BAGIRTMAK KOLAY MI AMA SUNU HiC UNUTMA PESiNDEYiM ASLA BIRAKMAM ASLAAAAAAAAAAAA

beni bagirtmak kolay mi
söyle nerdesin

En son papatyam tarafından Paz Eyl. 14, 2008 4:24 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://www.seker.yetkin-forum.com
ZaLiM
Süper Mod.
Süper Mod.
ZaLiM

Kadın
İş/Hobiler : admin-sekerf.forum.biz
Lakap : papatya

İsmail yk Fun Clup Empty
MesajKonu: Geri: İsmail yk Fun Clup   İsmail yk Fun Clup Icon_minitime1Paz Eyl. 14, 2008 4:09 am

İsmail yk Fun Clup 1oi7İsmail yk Fun Clup 2lt1İsmail yk Fun Clup 3kf7
İsmail yk Fun Clup 4oj5İsmail yk Fun Clup 5dw7İsmail yk Fun Clup 6ro8İsmail yk Fun Clup 8yz2İsmail yk Fun Clup 7pc4

İsmail yk Fun Clup 10ix0İsmail yk Fun Clup 11ave7İsmail yk Fun Clup 12vh8İsmail yk Fun Clup 17ss5İsmail yk Fun Clup 9st9
İsmail yk Fun Clup 13xe6İsmail yk Fun Clup 14ot9İsmail yk Fun Clup 15hk8İsmail yk Fun Clup 19at7İsmail yk Fun Clup 18jf5
http://www.seker.yetkin-forum.com

İsmail yk Fun Clup
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-